105 Engelli Hemşerimizin Yüzü Güldü

Turgutlu Belediyesi sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında 2017 yılı içerisinde 35 engelli aracı tamir etti, 70 engelli vatandaşa da tekerlekli ve akülü araç dağıtımı yaparak yüzleri güldürdü. Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Onlar bizim baş tacımız, Turgutlu Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız” dedi. (03.01.2018 - 09:38)

105 Engelli Hemşerimizin Yüzü Güldü

Turgutlu Belediyesi 2017 yılı içerisinde 70 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye ve akülü araç desteğinde bulunarak mutluluklarına ortak oldu. Engelsiz bir yaşam için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Turgutlu Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da engelli hemşerilerimizin yanındayız. Geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi 70 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye ve akülü araç desteğinde bulunduk. Daha yaşanılabilir bir Turgutlu hedefimizin en özel ortağı olarak gördüğümüz engelli hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak desteklerimize devam edeceğiz” dedi.

Akülü Araç Tamir Desteği

Belediye Başkanı Turgay Şirin ayrıca akülü araç tamir atölyesinin de yıl boyu faaliyette olduğunu belirterek “Belediye hizmet binamızda kurduğumuz engelli araç tamir atölyemiz de yıl boyu faaliyet gösteriyor. Burada da yıl içerisinde 35 engelli aracının tamir ve bakımını ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Bu anlamda bu hizmetimiz de 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da devam edecek” şeklinde konuştu.