2. Çam Sokak Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi şehrin bir çok yerinde yol yenileme çalışmalarına devam ederken, çalışmalar kapsamında araç trafiğinin yoğun olduğu Mustafa Kemal Mahallesi 2. Çam Sokak üzerinde yol kaldırma çalışmalarına başladı. Kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarının MASKİ tarafından yapıldığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Vatandaşlarımızın hassasiyetini anlıyoruz, sokak üzerinde çalışmaları tamamlayıp en kısa sürede kullanıma açacağız” dedi. (06.12.2017 - 17:03)

2. Çam Sokak Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi Mustafa Kemal Mahallesi 2. Çam Sokak üzerinde yol kaldırma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar yürütülürken sokağın asfalt kaplamasının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı belirtildi. Sokak üzerinde alt tapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin “2. Çam Sokak araç trafiğinin yoğun olduğu sokaklarımızdan biri. Alt yapı çalışmaları MASKİ tarafından yapıldı. Şuanda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yol kaldırma çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından da asfalt kaplaması yapılacak. Büyükşehir ve Turgutlu’nun ortak çalışması olan bir proje. Vatandaşlarımızın bu sokağımız konusunda hassasiyetini biliyoruz ve anlıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp sokağı kullanıma açacağız” dedi.