5 Sokağın Daha Parke Taşları Yenilendi

Turgutlu Belediyesi 110 sokağın parke taşlarını yenileme projesi kapsamında Turgutlar Mahallesi ve Ergenekon Mahallesi’nde bulunan toplam 5 sokağın daha parke yenilemesini tamamlayarak kullanıma açtı. (13.04.2018 - 14:39)

5 Sokağın Daha Parke Taşları Yenilendi

İlçe genelinde birçok noktada yol kaldırma ve yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Turgutlu Belediyesi çalışmalar kapmasında Turgutllar Mahallesi’nde Kürşat Sokak, Üzüm Sokak, Yorulmaz Sokak, Kiraz Sokak ile Ergenekon Mahallesi Sıtkı Evin Sokak üzerinde çalışmalarını tamamlayarak bu sokakları kullanıma açtı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “şehrimizin bir çok noktasında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yol kaldırma ve akabinde yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu kapsamda Turgutlar Mahallesi’nde Kürşat Sokak, Üzüm Sokak, Yorulmaz Sokak, Kiraz Sokak ile Ergenekon Mahallesi Sıtkı Evin Sokak üzerinde gerçekleşen çalışmalarda 7 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, ekiplerimiz gayet hızlı bir şeklide yol kaldırma çalışmalarının ardından parke taşı çalışmalarına sürdürüyor. Kullanıma açılan yolların Turgutlu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.