Başkan Şirin Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı’na Katıldı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı. Başkan Şirin, TBB Başkanlığı’na seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i tebrik ederek, yeni görevinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diledi. (06.10.2017 - 18:01)

Başkan Şirin Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı’na Katıldı

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile Ankara’da yapıldı. TBB Başkan Vekili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da katıldı. 2018 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı gündemde meclis toplantısında, sosyal denge tazminatı sözleşmesi için yetki verilmesi talebi de değerlendirildi. Toplantıda meclisin genel gündeminin değerlendirilmesinin ardından başkanlık seçimine geçildi. Tek aday olduğu seçim sonucu 345 oyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçildi. Başkan Şirin ve Başkan Kayda da TBB Başkanlığı’na seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i tebrik ederek, yeni görevinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diledi.