Başkan Şirin “Yüce Türk Milleti’nin Başı Sağolsun”

Şırnak’ta şehit olan Salihlili Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de baba ocağında Şehidimizin ailesine baş sağlığı diledi. (12.05.2018 - 19:04)

Başkan Şirin “Yüce Türk Milleti’nin Başı Sağolsun”

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihlili Şehidimiz Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak’ın son yolculuğuna uğurlandığı Durasallı Mahallesi’ndeydi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve protokol üyeleri ile birlikte baba ocağına taziye ziyaretinde bulunan Başkan Şirin, şehidin anne ve babası Gülşen ve Hasan Kozak ile şehidin eşi Rabia Kozak ve yakınlarına baş sağlığı diledi.  Şehit Mustafa Kozak’ın naaşı, baba ocağı Durasıllı Mahallesi’nde helallik alındıktan sonra cenaze namazının kılınacağı Hamidiye Camiine getirildi. Hamidiye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Astsubay Mustafa Kozak, askerlerin omuzlarında binlerce vatandaşın gözyaşlarıyla cenaze aracına götürüldü. Tekbirlerle Salihli’den Durasıllı’ya uğurlanan şehidin naaşı, Durasıllı Mahalle mezarlığında toprağa verildi. Şehidin cenaze törenine, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti ve CHP Manisa Milletvekilleri, Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanı Mehmet Balaban, MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.