Belediyespor Kadın Futbol Takımı Geleceğin Yıldızlarını Seçiyor

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in girişimleriyle bir yıl önce kurulan ve ilk yılında başarılı bir sezon geçirerek play-off’lara kalma başarısını gösteren Turgutlu Belediye spor Kadın Futbol takımı geleceğin yıldız adaylarını arıyor. (04.06.2018 - 16:34)

Belediyespor Kadın Futbol Takımı Geleceğin Yıldızlarını Seçiyor

Turgutlu’yu spor kenti yapma yolunda çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bir yıl önce kurdukları Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nda geleceğin yıldızlarını seçmek için gençlere çağrıda bulundu. Kadın futbol takımının elde ettiği başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Şirin, “Bir yıl önce Turgutlu Belediye Spor Kadın Futbol Takımımızı kurduk ve ilk yılında oynadıkları Futbol ile play-off müsabakalarına kalma başarısını gösterdiler. Yaz spor okulları kapsamında 2003-2008 doğumlu kızlarımızı Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na bekliyoruz. Geleceğin Yıldızları adayları arasında yer almak isteyen Gençlerimizi Kadın Futbol Takımı Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptırabilirler” dedi. Kayıt yaptırmak isteyen kızlarımız Turgutlu Belediyesi’ne Müracaat ederek Teknik Sorumlu Kadir Akagündüz ve Antrenör Ayşe Savaş’tan bilgi alabilirler.