Bin 210 Bebeğe Hoşgeldin Dedik

Turgutlu Belediyesi, Hoşgeldin Bebek Projesi ziyaretleri ile evlat sevincini tadan ailelerin mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor. Proje kapsamında 2017 yılı içerisinde bin 210 bebeğe ulaşılırken, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin büyüyen Turgutlu ailesinin yeni bireylerine ‘Hoşgeldiniz’ dedi. (06.01.2018 - 13:51)

Bin 210 Bebeğe Hoşgeldin Dedik

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nce yürütülen ‘Hoşgeldin Bebek’ uygulaması ile Turgutlu Ailesi büyümeye devam ederken, Belediye Başkanı Turgay Şirin’in yeni doğan bebekler için hazırlattığı hediyeler ise ailelerine ulaştırılıyor. Yeni doğan bebek sahibi annelerin ilk döneminde ihtiyaç duyduğu malzemelerin bulunduğu paketler, belediye ekipleri tarafından aile ziyaretleri kapsamında teslim edilirken, Turgutlu Belediyesi’ni mutlu günlerinde yanlarında hisseden ailelerin de sevinci katlanıyor. İçerisinde battaniye, çanta, bebek bezi, alt açma örtüsü, zıbın, çorap, biberon ve ıslak mendilin yer aldığı hediyeler aileler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

2017 yılı içerisinde bin 210 hediye paketi bebek sahibi olan ailelere ulaştırılırken Proje ile Turgutlu’nun yeni bireylerine ve ailelerine bir nebze olsun yardımcı olmak istediklerini ve onların sevincini paylaştıklarını söyleyen Başkan Şirin de, “Turgutlu Ailesi, yeni evlatlarımızla büyüyor. 2017 yılını bebek sahibi olarak mutlulukla geçiren tüm ailelerimize selamlarımı iletiyor, yeni bireylerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olarak yetişmesini diliyorum” dedi.