Budama Çalışmaları Sürüyor

Turgutlu Belediyesi kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin bir çok noktasında ağaç budama çalışması başlattı. Trafiği tehlikeye sokan ağaçların dalları budanırken, toplanan ağaç dallarının şantiyede kesilerek ihtiyaç sahibi ailelere odun olarak dağıtılacağı belirtildi. (14.11.2017 - 17:11)

Budama Çalışmaları Sürüyor

Kış mevsimin gelmesiyle birlikte Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ağaç budama çalışması başlattı. Ağaçların kış mevsimine hazır hale getirildiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı budama ekiplerimiz, kış mevsimin gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi. Şehir merkezinde trafiği tehlikeye sokan, elektrik hatlarına zarar veren ağaç dalları ile kış mevsiminin gelmesiyle bahar aylarında ağaçların daha sağlıklı bir şekilde yeşermesi için bu çalışmalar yapılıyor. Toplanan ağaç dalları ayrıca yine sirküle edilerek şantiye de kesilip çuvallanarak ihtiyaç sahibi ailelere odun olarak dağıtılacak. Çalışmalarımız şehrimizin birçok noktasına devam edecek” dedi.