Develer Aşevi Yararına Güreşti

Turgutlu Belediyesi Aşevi yararına geleneksel hale gelen Deve Güreşleri’nin 4.sü Musalar Yeniköy’de gerçekleşti. Hemşerileriyle buluşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de himayelerinde gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan programda birlik ve beraberlik mesajları verdi. (04.12.2017 - 16:05)

Develer Aşevi Yararına Güreşti

Geleneksel hale deve güreşlerinin 4.sü Musalar Yeniköy Mahallesi’nde gerçekleşti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in himayesinde gerçekleşen deve güreşlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşevi yararına gerçekleşen deve güreşlerini izleyenler arasında Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcısı Şehir Meclis Üyesi Ömer Sakı, Ali Tura, Mustafa Yavaş, Ferhat Yıldız, Arif Ağral, Mahmut Çetin, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şeneol, mahalle muhtarları, oda başkanları da yer aldı. Deve güreşlerinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Turgay Şirin “Bir gelenek olan deve güreşlerinin bu yıl 4.cüsünü düzenliyoruz. Aşevi yararına gerçekleştirdiğimiz deve güreşlerine katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi. Başkan Şirin daha sonra Belediye Başkanlığı kupası için yarışan ve dereceye giren deve sahiplerine kupalarını takdim ederek, kendilerini tebrik etti.