Elleri Öpülesi Kadınları Unutmadılar

Turgutlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehit Anneleri ile Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Merkezi’nin öğretmenlerini unutmadılar. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ziyaretlerde Şehit Anneleri ve öğretmenlere Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin adına çiçek takdim edildi. (10.03.2018 - 17:20)

Elleri Öpülesi Kadınları Unutmadılar

Turgutlu Belediyesi,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehit Anneleri ile Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Merkezi’nin öğretmenlerini unutmadılar. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ziyaretlerde Şehit Anneleri ve öğretmenlere Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin adına çiçek takdim edildi.

Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen  ‘Elleri Öpülesi Kadınlar Projesi’ kapmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şehit anneleri ile Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Merkezi’nin öğretmenleri ziyaret edildi. Ziyarette Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in selamını ilettiklerini belirten Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül, “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’in selamlarını ve kadınlar günü mesajını Şehit Annelerimize ve öğretmenlerimize ilettik. Kendilerine günün anlamına binaen çiçek takdim ettik. Onların gözlerindeki mutluluk herşeye değerdi. Bizleri ağırlayan kıymetli annelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.