Keresteciler Sitesi Yeşilleniyor

Havaların ısınması ve bahar mevsiminin yaklaşması ile birlikte Turgutlu Belediyesi ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırdı. Yürütülen çalışmalarda Keresteciler Sitesi içerisinde bulunan yaklaşık 4 bin metrekare alan ağaçlandırılmaya ve çevre düzenlemesi yapılmaya başlandı. (13.03.2018 - 13:47)

Keresteciler Sitesi Yeşilleniyor

Daha yaşanılabilir bir Turgutlu için yeşile önem veren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Turgutlu Keresteciler Sitesi’nde bulunan yaklaşık 4 bin metrekare alanda ağaçlandırma çalışmalarının başladığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda Keresteciler Sitesi içerisinde yer alan 4 bin metrekarelik alanda ağaç dikme çalışması başlamış durumda. Bu alana yaklaşık 70 adet ağaç dikimi gerçekleştireceğiz. Bu ağaçlar arasında çam, sedir ve çınar ağacı bulunuyor. Yine aynı alan üzerinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce de bordür çalışması yapmaktadır. Burada ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisine girdiler. Havaların ısınmasıyla birlikte esnaf kardeşlerimiz için yeni bir yeşil alan oluşacak. Turgutlu’muza ve buradaki esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi. Çevre sakinleri de yapılan çalışmayı beğendiklerini diler getirerek Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ettiklerini dile getirdiler.