Namık Kemal İlkokulu’nda Çalışmalar Tam Gaz

Turgutlu Belediyesi, Namık Kemal İlkokulu bahçesinde başlattığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince geçen hafta tamamen kaldırılan eski asfaltın ardından parke taşı döşemelerine başlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bahçenin yenilenen haliyle eğitime hizmet vereceğini söyleyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alabilmeleri adına dün olduğu gibi bugün de seferberiz” dedi. (08.08.2017 - 11:29)

Namık Kemal İlkokulu’nda Çalışmalar Tam Gaz

Turgutlu Belediyesi Namık Kemal İlkokulu bahçesinin kullanıma elverişsiz olan zemininde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak okul bahçesinin zemini Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırılırken, dolgu çalışması yapıldı. Dolgu çalışmasının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başlanıldığını belirten Başkan Şirin, “Bilindiği üzere okul bahçe zemininin öğrenciler için kullanışsız oluşu ve kış aylarında yağmur sularının birikmesiyle öğrencilerimiz bahçede rahat hareket edemiyor, bahçeyi sağlıklı bir şekilde kullanmıyordu. Bizler de sorunu yakinen takip etmiş, okul yönetiminin ve velilerin isteğiyle bahçede bir çalışma başlattık. Bu kapsamda yaklaşık 5 bin metrekare parke taşı döşeyerek okul bahçesini daha sağlıklı bir şekilde öğrencilerin kullanımıma açacağız. Söz verdiğimiz gibi okulumuzun sıkıntısını gideriyoruz. Birkaç gün içerisinde okul bahçesi yeni görünümüne kavuşmuş olacak” dedi.