Okul Bahçesi Belediye ile Artık Daha Kullanışlı

Eğitim kurumlarının eksiklerine yönelik çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, çalışmalar kapsamında Şehit Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu bahçesinin zeminin kilt parke taşı döşeyerek daha kullanılabilir bir hale getirdi. (12.03.2018 - 14:29)

Okul Bahçesi Belediye ile Artık Daha Kullanışlı

Turgutlu Beleyesi eğitim kurumlarına verdiği desteği tüm hızıyla sürdürüyor. Eğitim kurumlarını eksiklerine yönelik çalışmalar devam ederken çalışmalar kapsamında Şehit Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu bahçesine bin 500 metrekare parke taşı döşendi. Öğrencilerin daha sağlıklı bir şekilde bahçeyi kullanmalarını sağladıkları için mutlu olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda Şehit Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu bahçesine bin 500 metrekare parke taşı döşeme çalışmasını gerçekleştirdik. Bu sayede hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz okul bahçesinde daha sağlıklı bir şekilde vakit geçirecekler. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun”dedi. Okul Müdürü Mehmet Taşçı da Belediye Başkanı Turgay Şirin’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.