Ramazan Eğlenceleri Doludizgin Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri, başladığı günden itibaren tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Selvilitepe Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar ve geceye katılan vatandaşlar keyif bir zaman dilimi geçirirken, Ateşbaz’ın yaptığı ateş gösterisi ise ayakta alkışlandı. (16.06.2017 - 14:13)

Ramazan Eğlenceleri Doludizgin Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri, başladığı günden itibaren tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Selvilitepe Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar ve geceye katılan vatandaşlar keyif bir zaman dilimi geçirirken,  Ateşbaz’ın yaptığı ateş gösterisi ise ayakta alkışlandı.

Turgutlu Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Selvilitepe Mahallesi’nde devam etti. Derin Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan etkinlikte, meddah, ortaoyunu, kanto, Hacivat-Karagöz, kukla gösterisi, ilizyon ve ateşbaz gösterisi geceye katılanlar tarafından büyük ilgi ile izlendi. 7’den 70’e bölge halkının bir araya geldiği gecede, ücretsiz olarak dağıtılan patlamış mısır, şerbet, macun, ve pamuk helva ikramları ağızları tatlandırdı. Geleneksel Ramazan Eğlenceleri 15 Haziran Perşembe (bugün) Şehitler Mahallesi Cumartesi Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanı’nda, 16 Haziran Cuma Akşamı Tren Garı önünde, 17 Haziran Cumartesi akşamı Ortapark Saat Kulesi önünde gerçekleştirilecek.