Turgutlar’da 4 Sokak Yenilenmeye Başladı

Şehrin birçok noktasında yol yenileme çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda Turgutlar Mahallesi’nde 4 sokak üzerinde yenileme çalışmalarına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmalar dahilinde 4 sokak üzerine yaklaşık 5 bin metrekare parke taşı döşenecek. (12.03.2018 - 11:57)

Turgutlar’da 4 Sokak Yenilenmeye Başladı

110 sokağı yenileme projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda Turgutlar Mahallesi’nin 4 sokağında yol kaldırma ve bordür çalışmalarına başladı. Kürşat Sokak, Üzüm Sokak, Yorulmaz Sokak ve Kiraz Sokak üzerinde çalışmaların başladığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda Turgutlar Mahallesinin 4 sokağını yenileme çalışmalarına başladık.  Kürşat Sokak, Üzüm Sokak, Yorulmaz Sokak ve Kiraz Sokak üzerinde yol kaldırma çalışmalarından sonra bordür çalışmalarına başlanıldı. Kısa süre içerisinde de parke taşları döşenerek sokakları kullanıma açacağız. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.