#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın Rakibi Uludağ Basket NBSD

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda Uludağ Basket NBSD Takımı’nın evine konuk olacak. Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma 4 Mart Cuma günü saat 16:00’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 24. hafta karşılaşmalarında Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın rakibi Uludağ Basket NBSD Takımı olacak. Rakibiyle ilk karşılaşmasında sahadan 49-52 mağlup olarak ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibini yenerek ilk maçtaki skor dezavantajını da play off için lehine çevirmek istiyor. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligde 11 galibiyetle yedinci sırada, Uludağ Basket NBSD Takımı ise 10 galibiyetle sekizinci sırada yer alıyor.

Turgutlu Belediyespor- Uludağ Basket NBSD müsabakası 4 Mart Cuma günü saat 16:00’da Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanacak. Maç aynı zamanda TBF’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Geçtiğimiz hafta HDI Sigorta Yalova VIP Takımına karşı müthiş bir mücadele göstererek maçı 62-61 kazandık. Galip geldiğimiz bu karşılaşma takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltti. Hafta boyunca Uludağ Basket NBSD Takımı ile oynayacağımız maça hazırlandık. Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi mutlak galibiyet ve play off karşılaşmalarına adımızı yazdırmak. Bu hedeflerimize de kararlılıkla yaklaşıyoruz” şeklinde konuştu.