#

Başkan Çetin Akın Koltuğunu Minik Başkanlara Devretti

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsilen Mehmet Gürel İlköğretim Okulu öğrencileri Ecrin Erol ve Asmin Bayık’a devretti.

Turgutlu Belediyesinde gün, çocukların günü oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın konuğu olan Ecrin Erol ve Asmin Bayık, başkanlık koltuğuna oturmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı. Taleplerini Başkan Çetin Akın ile paylaşan minik başkanlar, okullarına zeka sınıfı yapılmasını, basketbol potası ve halı sahanın yenilenmesi, basketbol potası şeklinde çöp kutuları ile mahallelerine yeni bir çocuk parkı istediklerini ifade ettiler.

Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ile birlikte temsili başkanlara Nutuk ve kırtasiye hediye çeki hediye ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Çocukların bayramında koltuğunu devretmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Çetin Akın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın en güzel geleneği olan makam koltuğu devrimizi gerçekleştirdik. Güzel Turgutlu'muzun yeni başkanları Ecrin ve Asmin'in isteklerini dinledik, notlarımızı aldık. Evlatlarımız enerjileriyle ve talepleriyle koltuğun hakkını fazlasıyla verdiler. Ecrin ve Asmin’in nezdinde tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.