#

Başkan Çetin Akın: “Mevlid Kandili, Peygamberimizin yaşayışını, mesajlarını düşünmek ve anlamak için önemli bir fırsattır”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çetin Akın, Hz. Muhammed’in (SAV) yalnızca yaşadığı döneme değil, geleceğe de örnek olduğunu ifade etti. Başkan Akın ayrıca Mevlid Kandili’nin sağlık, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini dileğini belirtti.

Başkan Çetin Akın, Mevlid Kandili mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili’ni bir kez daha karşılamanın tarifsiz huzurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyaya huzur, barış ve rahmet getirmiştir. Yalnızca yaşadığı döneme değil, geleceğe de örnek olan Hz. Muhammed’in (SAV), insanlığın huzuru ve mutluluğu için öğütlerini, davranışlarını, adaletini, merhametini ve hoşgörüsünü yaşamlarımıza yansıtmaya, O’nun bıraktığı ‘güzel ahlak’ mirasını nesiller boyu aktarmaya devam edeceğiz. Sevgi ve hoşgörü içerisinde birlik ve beraberliğin yaşandığı kandiller, manevi dünyamızın zenginleştiği özel gecelerdir. Mübarek Mevlid Kandili de Peygamberimizin yaşayışını, mesajlarını düşünmek ve anlamak için önemli bir fırsat olacaktır.

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu maneviyat dolu gecenin sağlık, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyor, Mevlid Kandili’nin İslam âlemi ve dünya coğrafyası için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”