Başkan Çetin Akın: “Barışın ve sevginin çoğalarak arttığı, sağlığın ve huzurun eksik olmadığı nice bayramlara”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı. Bayramda ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak bayram sevincinin yaşatılması çağrısında bulunan Başkan Çetin Akın, barışın ve sevginin çoğalarak arttığı, sağlığın ve huzurun eksik olmadığı bir bayram yaşanması temennisini paylaştı.

Başkan Çetin Akın Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bireylerin bir yandan Yüce Allah’a yakınlaşması, diğer yandan da yardımlaşma ve dayanışma ruhunun gelişmesini sağlayan mübarek Kurban Bayramı’nın rahmeti ve bereketi etrafında buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Manevi duygularımızın yoğunluk kazandığı her dini günde olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü temel alarak sevdiklerimizle bağlarımızı güçlendirecek, aynı zamanda örf, adet, geleneklerimizi asıllarına uygun bir şekilde yaşayacak ve de yaşatacağız. Bu bayramda imkanı olmayan, ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak onların bayram sevinci yaşamasını sağlayarak kurbanın bereketini paylaşacağız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde barışın ve sevginin çoğalarak arttığı, kardeşliğin yoğun bir şekilde yaşandığı, sağlığın ve huzurun eksik olmadığı bir bayram yaşamayı temenni ediyor, Kurban Bayramı’nın Turgutlu’muza, Manisa’mıza, ülkemize, İslam alemine ve bütün dünyaya bolluk, bereket getirmesini diliyorum. Hayırlı bayramlar.”