Turgutlu Belediyespor’un Yeni Sponsoru Trippters.com Oldu

Turgutlu Belediyespor ile Trippters.com arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sponsorluk anlaşması çerçevesinde Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı bu sene TKBL’de Trippters.com Turgutlu Belediyespor ismiyle mücadele edecek ve ayrıca firmanın logosu formanın göğüs bölümünde yer alacak.

Turgutlu Belediyespor, Türkiye’nin önemli seyahat acentelerinden biri olan, sunduğu yenilikçi hizmetleriyle ve sektöre kazandırdığı farklı bakış açılarıyla pek çok ödüle layık görülen Trippters.com ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Turgutlu Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Trippters.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Alp Can katıldı.

İmzalanan sponsorluk anlaşmasına göre bu sezon Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde “Trippters.com Turgutlu Belediyespor” ismiyle mücadele edecek. Ayrıca firmanın logosu, göğüs reklamı olarak kullanılacak. TVF Kadınlar İkinci Ligi’nde mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın da sırt reklamı olacak.

“Trippters.com Turgutlu Belediyespor olarak isim hakkını veriyoruz. Bizi çok mutlu eden bir gelişme”

İmza töreninde konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyesi, Manisa’daki belediyelerin içerisinde kadın basketbol takımı kuran ve üst liglerde mücadele etmek için gayret gösteren tek belediye. Seçimi kazandığımız günden bu yana da çalışmalarımızı bu anlamda devam ettirdik. Turgutlu’da yetişmiş, eğitimini Turgutlu’da almış genç bir kardeşimiz güzel bir işletme, şirket kurarak kendisini ticari anlamda geliştirmiş ve Turgutlu’ya olan sorumluluğunu, sahiplenme duygusunu göstermiş. Kendisiyle bir yıl için sponsorluk anlaşması yaparak ‘Trippters.com Turgutlu Belediyespor’ olarak isim hakkını veriyoruz. Bizi çok mutlu eden bir gelişme oldu. İnşallah Turgutlu’da Kaan Alp Can gibi genç kardeşlerimizin sayısı artar. Yapılacak olan sosyal aktivitelere de katkı sunarlar. Yaptığımız anlaşmanın iş insanımıza, Turgutlu’ya, kadın basketbol takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Sponsorlarımızın destekleriyle daha iddialıyız”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Memleketimizin içinde bulunduğu şartlarda sponsor bulmak bizim için çok değerliydi. Kaan kardeşimiz de bizim yanımızda oldu. Bu sene ligde onların ve diğer sponsorlarımızın destekleriyle daha iddialı bir konumdayız. Güzel bir mücadele göstereceğimizi düşünüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Trippters.com’a da, Turgutlu Belediyespor’a da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“Kadın basketbol ve kadın voleybol takımına elimizden gelen desteği sağlamak istedik”

Trippters.com Vekili Avukat Ömer Can Temizel ise, “Şirketimizin sahibi Kaan Bey, Turgutlu’da yetişmiş bir değerdir. Bu sponsorluk anlaşması bizim için önem arz ediyordu. Turgutlu’nun yetiştirdiği insanlar olarak her zaman Turgutlu’muza değer vermeye çalışıyoruz. Bu sebeple de kadın basketbol ve kadın voleybol takımına elimizden gelen desteği sağlamak istedik. Bu konuda hem şirket sahibi Kaan Bey’e hem de belediye başkanımıza ve tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.