Turgutlu Belediyesi Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesinin paydaşı olduğu, Manisa’da bir ilk olan “Yeni Hayatlar” projesi kapsamında özel gereksinimli bireylerin ulaşımları ücretsiz sağlanmaya başladı.

Turgutlu Belediyesinin; Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu Devlet Hastanesi, Halk Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Turgutlu Sağlık Hizmetlerini Yaptırma Yaşatma ve Geliştirme Derneği ile birlikte proje paydaşı olduğu, Manisa’da bir ilk olma özelliğini taşıyan “Yeni Hayatlar” projesi kapsamında özel gereksinimli bireylere yönelik transfer hizmeti verilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve proje paydaşlarının imzaladığı protokol kapsamında Turgutlu Belediyesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezine gelen özel gereksinimli vatandaşların merkez ve evleri arasında ulaşımlarını ücretsiz şekilde sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan ve sosyal belediyecilik alanındaki projelere destek verilmeye devam edileceğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Paydaşı olmaktan son derece memnun olduğumuz ‘Yeni Hayatlar’ projesi kapsamında bu hafta itibariyle Devlet Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezine giden özel gereksinimli bireylerimize gidiş-dönüş olacak şekilde ulaşım hizmeti vermeye başladık. Başkanımız Çetin Akın’ın önderliğinde sosyal belediyecilik alanında yeni projeleri hayata geçirmeye, iş birliği içerisinde yürüteceğimiz projelere destek vermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı çalışmada, hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.