Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 76. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca kent genelinde gerçekleştirilen çalışma, faaliyet ve etkinliklerin paylaşıldığı Haftalık Haber Bülteninin 76. bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısında 14 maddenin görüşülüp karara bağlanması, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyelerinin Turgutlu Belediye Meclisine gerçekleştirdiği ziyaret, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Temmuz Ayı Meclis Toplantısında tamamlanan, devam eden, başlayan ve yakın zamanda başlanması planlanan projeler hakkında sunum gerçekleştirmesi, Başkan Akın’ın meclis toplantısı sonunda gündeme dair açıklamalarda bulunması, Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilen Sanayi Çarşısı projesinde bir iş yerinin daha satış ihalesi yapılarak toplamda 14 iş yerinin satılması, Başkan Akın’ın, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte vizyon projeleri ve kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemesi, Başkan Akın’ın, Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Trippters.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Alp Canile birlikte Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile Trippters.com arasında gerçekleştirilen isim sponsorluğu sözleşmesi imza törenine katılması yer aldı.

Bültende ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Yaz Spor Okulları ve Kültür Kurslarının başlaması, Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezi’nde (TURBEM) yeni dönem kayıtlarının başlaması, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencilerinin Atatürk Kültür Merkezini ziyaret etmesi, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.