Turgutlu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’ndan “Milli Takım” Başarısı

Turgutlu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’ndan iki sporcu, milli takım kampına seçildi. Milli takım heyecanı yaşayan Turgutlu Belediyesporlu iki sporcu, 25-30 Temmuz tarihleri arasında Burdur’da yapılacak U15 Kız Milli Takımı değerlendirme kampına katılacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun davetlisi olarak Ankara’da 30 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında yapılan hazırlık kampına davet edilen Turgutlu Belediyespor Kadın Hentbol Takımından iki sporcu 40 kişilik çekirdek kadroya adını yazdırdı. Toplam 130 sporcunun katıldığı hazırlık kampında kadroya seçilen Kübra Nur Çınar ile Gülizar Türk, 25-30 Temmuz tarihleri arasında Burdur’da düzenlenecek U15 Kız Milli Takımı değerlendirme kampına katılacak.

Spora yapılan yatırım ve desteklerin karşılığının söz konusu bu başarılarla alındığını belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Genç sporcularımızın elde ettiği bu başarıdan dolayı oldukça mutlu ve gururluyuz. Turgutlu Belediyespor olarak sporun her branşında yaptığımız yatırım ve desteklerin karşılığını bu güzel başarılarla alıyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan, Turgutlu’muzu milli takım seviyesinde temsil eden sporcularımızı ve onları bugünlere hazırlayan antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.