Başkan Çetin Akın: "Termometrelere aldırmadan Turgutlu’muz için sahada çalışmaya devam ediyoruz"

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, inceleme turlarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları yakından takip eden Başkan Çetin Akın, "Termometrelere aldırmadan Turgutlu’muz için sahada çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, hava sıcaklıklarının rekor seviyelere ulaştığı bugünlerde saha incelemelerini sürdürüyor. Başkan Çetin Akın ilk olarak Şehitler Mahallesi Tezcan Sokakta bordür taşı döşeme, Cumartesi Pazarı’nda döşeme ve aydınlatma yenileme çalışmaları ile Albayrak Mahallesi Hatboyu, Yurt Sokak ve birinci kanal yolunda asfalt kaplama öncesi yapılan hazırlık çalışmalarının son durumunu takip etti.

Başkan Çetin Akın, merkez mahallelerdeki incelemelerinin sonrasında ise Çıkrıkçı Kazimet Aybars İlkokulu'nda çevre düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmaları ile Turgutlu Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığına devredilen alanda yapılan sağlık ocağında incelemelerde bulundu.

Başkan Çetin Akın'a incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, İmar ve Şehircilik Müdürü Hale Bozdemir, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ile Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala eşlik etti.

Başkan Akın hafta sonu mesaisine Cumartesi Pazarı'nda başladı

Başkan Çetin Akın saha incelemelerinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar alanı ve kent genelindeki çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlarla değerlendirmede bulunan Başkan Çetin Akın, sorun ve talepleri de dikkatle dinledi.

“Hem merkez mahallelerimizde hem de kırsalda çalışmalarımız tıkır tıkır ilerliyor”

Saha incelemeleri hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, "Termometrelere aldırmadan Turgutlu’muz için sahada çalışmaya devam ediyoruz. Hem merkez mahallelerimizde hem de kırsalda çalışmalarımız tıkır tıkır ilerliyor. Hafta sonu mesaimize ise Cumartesi Pazarımızı ziyaret ederek başladık. Esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, taleplerini dinledik. Sıcaklığın yüksek seviyelerde etkisini gösterdiği bugünlerde kentimiz için çaba sarf eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi