Müze Sohbetlerinde Bu Hafta: ‘Fotoğraflarla Turgutlu Halkevi’

Turgutlu Belediyesi’nin bir dizi olarak devam eden kültürel etkinliği olan Müze Sohbetleri’nde bu hafta Turgutlu Halkevi konu edilecek. 19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:15’te başlayacak olan program, Turgutlu Kent Müzesi’nde gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri’nin bu haftaki başlığı ‘Fotoğraflarla Turgutlu Halkevi’ olarak belirlendi. Açık kaldığı yaklaşık on beş yıllık dönemde Turgutlu’nun toplumsal yaşamındaki en önemli kurum olan Turgutlu Halkevi, dönem fotoğrafları eşliğinde anlatılacak. Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla tarafından sunulacak program, 19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:15’te başlayacak.