Turgutlu Belediyespor’un Midi Erkek Voleybol Takımı Türkiye Finallerinde

Turgutlu Belediyespor Midi Erkekler Voleybol Takımı, rakiplerini mağlup ederek Türkiye finallerine adını yazdırdı.

Turgutlu Belediyespor Midi Erkekler Voleybol Takımı, Uşak’ta oynanan Türkiye Voleybol Federasyonu Midi Erkekler grup maçları sonunda büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda Manisa Şampiyonu olan Turgutlu Belediyespor Midi Erkekler Voleybol Takımı, aldığı galibiyetler neticesinde 23-30 Haziran tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmayı hak kazandı.

Turgutlu Belediyespor Midi Erkek Voleybol Takımının başarısı ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Midi Erkek Voleybol Takımımız Uşak’ta başarılı bir mücadele örneği gösterdi ve bizleri gururlandırdılar. Midi Erkekler Voleybol Takımımızın oyuncularını ve teknik ekibini kutluyorum. Türkiye finallerinde Turgutlu’muz ve Manisa’mız için mücadele edecek olan takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.