TURBELDAK Ekibinden Anneler Günü’ne Özel Yürüyüş

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu yürüyüş rotasını Çıfıt adasında gerçekleştirdi. TURBELDAK ekibinin tamamladığı yürüyüş etkinliği Anneler Günü’ne ithaf edildi.

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) geçtiğimiz pazar günü Çıfıt Adasına yürüyüş etkinliğini düzenledi. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde gerçekleşen yürüyüş, sabahın erken saatlerinde Doğanbey’den başladı. Doğa yürüyüşü, Sıcak Su Koyu-Kalp Koyu devam ederek Çıfıt Adasının eşsiz manzarası eşliğinde sona erdi. Anneler Günü olması dolayısıyla söz konusu yürüyüş tüm annelere adandı.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK ekibimiz bu hafta da eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yürüyüşümüz, Anneler Günü ile de birleşince özel ve kutsal bir gün oldu. TURBELDAK olarak annelerin bu güzel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.