TURBELDAK Sezonun Son Yürüyüşünü Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), sezonun son etkinliğini Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda gerçekleştirdi.

Farklı rotalarda düzenlediği yürüyüşlerle doğa severleri buluşturan Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi. Kuşadası’nda yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda yürüyüşünü gerçekleştiren TURBELDAK ekibi aynı zamanda deniz sezonunu açmış oldu. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde sabahın erken saatlerinde Turgutlu’dan Kuşadası’na doğru yola çıkan ekip, Milli Park’ın içerisindeki Oluklu Kanyon girişinden Doğanbey Köyü’ne giden yolda yürüyüşünü gerçekleştirdi. Ekip yürüyüşün sonrasında ise yine Milli Park içerisinde bulunan Kavaklıburun Koyu’nda denize girerek sezonu açmış oldu.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Sezonun son etkinliğinde Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda doğayla iç içe güzel bir parkurda yürüdük. Sorunsuz bir şeklide biten etkinlik sonunda katılımcılarımızın yorgunluğuna rağmen mutlu olarak ayrılması bizleri de memnun ediyor. Neşe içerisinde yürüyüşü tamamlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.