Müze Sohbetlerinde Yaz Sezonu Başlıyor

Turgutlu Belediyesinin bir dizi olarak devam eden kültürel etkinliği olan Müze Sohbetlerinde yaz sezonu 12 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşecek programla başlayacak. Programın konusu ‘Geçmişten Günümüze Turgutlu’da Müzik’ olacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi tarafından gerçekleştirilen Müze Sohbetlerinin haziran ayı programı, 12 Haziran Çarşamba akşamı müze bahçesinde gerçekleştirilecek. Saat 21:00’de başlayacak programın konusu Geçmişten Günümüze Turgutlu’da Müzik olacak. Program, Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla tarafından sunulacak.

Neredeyse otuz programdır devam eden Müze Sohbetlerinin Turgutlu’nun tarihi ve kültürü için çok önem verdikleri bir etkinlik olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Havaların ısınmasıyla birlikte Müze Sohbetlerini Kent Müzemizin bahçesinde gerçekleştirmeye başlıyoruz. Programlarımız her ay farklı bir konuyla devam edecek. Konuya ilgi duyan tüm hemşehrilerimizi programımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.