Turgutlu Belediyesinin Kurban Bağışı Kampanyası Sürüyor

Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kurban bağış projesini başlattı. “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” yardım kampanyasıyla bayram bereketi tüm yılı kapsayacak.

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında örnek projelere imza atan Turgutlu Belediyesi “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kampanyasıyla Turgutlu’da gönül köprüsünü genişletiyor. Kurban bağış kampanyasına duyarlı ve hayırsever vatandaşların bağışladıkları kurbanlıklar, ihtiyaç sahibi ailelere Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığı ile bir kez daha ulaştırılacak. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar bağışlarını Aşevi ve Hayır Merkezine canlı, kilo ve nakdi olarak yapabilirler. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 10 bin 750 TL olarak belirlendi.

Bağışlar, Aşevi ve Hayır Merkezinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 numaralı hesabından yapılabilecek. Kurban bağışı hakkında 0236 312 22 28, 0236 313 21 22 veya 0236 313 10 78 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilir.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’mızın bereketini hep birlikte yaşayacağız. Bayramın asıl güzelliği paylaşma ve dayanışma kültürünün hakim olmasıdır. Bizler de bu duyguları çoğaltmayı, her zaman olduğu gibi hayırseverlerimiz ve ihtiyaç sahiplerimizi gönül sofralarında buluşturmayı hedefliyoruz. Aşevi ve Hayır Merkezimize bağışta bulunacak, kampanyamıza destek olacak hayırseverlerimize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.