Sevgili Doktor” Oyunu Tam Not Aldı

Turgutlu Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri yetişkinler için sahnelenen oyun ile devam etti. Oyuna, tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi.

Turgutlu Belediyesi, Bilge Oyuncular iş birliğiyle ünlü yazar Anton Çehov’un “Sevgili Doktor” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Bilge Oyuncular Ekibi, “Sevgili Doktor” oyununu yetişkinlere özel sahneledi. Oyuncuların sergiledikleri başarılı performans, oyunu izlemeye gelenlerin büyük beğenisini topladı. Oyuncular, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzda kültür ve sanat faaliyetlerine büyük bir önem veriyoruz. Hemşehrilerimizin günlük hayatın stresinden kültür sanat programları ile uzaklaşması için Bilge Oyuncular işbirliğiyle çok güzel bir oyuna daha imza attık. Tiyatro gösterisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kültür sanata önem vermeye devam edeceğiz” dedi.