Şehit Yusuf Şahin Parkı 20 Temmuz’da Açılıyor

Turgutlu Belediyesi tarafından Şehit Yusuf Şahin Parkı’nın ve Özyurt Mahallesi Muhtarlık binasının açılışı düzenlenen törenle yapılacak. Açılış töreni, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da Özyurt Mahallesi Şehitler Yolu ile Ceylan Sokak kesişiminde gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi, Turgutlulu Şehit Yusuf Şahin’in ismini Özyurt Mahallesinde yaşatacak. Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehit olan Turgutlulu Yusuf Şahin’nin ismi, Özyurt Mahallesi Şehitler Yolu ile Ceylan Sokak kesişiminde yer alan parka verildi. Şehit Yusuf Şahin Parkı’nın açılışı, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da Özyurt Mahallesi Şehitler Yolu ile Ceylan Sokak kesişiminde gerçekleşecek. Aynı zamanda Özyurt Mahallesi Muhtarlık Binasının da açılışı gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kahramanlarımızın isimlerini Turgutlu’muzda yaşatmaya devam ediyoruz. Turgutlulu kahraman şehidimiz Yusuf Şahin’in ismini yaşatacağımız parkımızın açılışına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.