Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri Levent Gültekin Söyleşisiyle Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri dördüncü gününde gazeteci – yazar Levent Gültekin söyleşisiyle devam edecek.

Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında dopdolu bir dizi etkinliğe imza atan Turgutlu Belediyesi, şenliğin dördüncü gününde gazeteci-yazar Levent Gültekin’i ağırlayacak. 2 Eylül Perşembe günü Eski Belediye Binasında Turgutlular ile bir araya gelecek olan Gültekin, keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi saat 19:00’da başlayacak.

“En Güçlü Kim?” sokak tiyatrosu ise Avşar Mahallesi Vicdan Parıldar İlköğretim Okulu Bahçesi ve Derbent Mahallesi Sabiha Erturgut İlköğretim Okulu Bahçesinde oyunlarını çocuklar için sahneleyecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Değerli gazeteci- yazar Levent Gültekin şenliğimizin dördüncü gününde bizlerle buluşacak. Ülke ve dünya gündeminin tüm noktalarıyla konuşulacağı söyleşiye tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.