Açılırı Menü

HURDA MALZEME KARŞILIĞI YIKIM VE HAFRİYAT İŞİ

1- Turgutlu İlçe Sınırlarındaki;

Hasan Ferdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman binasının enkazından çıkacak malzeme karşılığında  yıkım ve hafriyatının kaldırılması işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi gereğince  Açık Arttırma suretiyle ihale edilecektir.

2- İşin süresi sözleşme imzalanması sonrası yükleniciye yer tesliminden itibaren 40 (kırk) gündür.

3- İhale, Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası  1. Kat Belediye Encümen  toplantı salonunda  02.08.2024 Cuma   günü saat 11:00 de ihale komisyonu olan Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

4-İhalenin muhammen bedeli 75.260,86-TL dir. İhalede bu bedel üzerinden artış yapılarak uygun bedel bulunacaktır.

5_İhalenin Geçici Teminatı 2.258,00-TL dir. Teminatlar nakit Kati ve Süresiz teminat mektubu veya hazine bonosu olabilir.

6-İhaleye katılabilmek için;

a- Yasal Yerleşim yerini(ikametgah)gösterir belge

b- Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi ve yasaklı olmadığına dair taahhütname

c-Gerçek kişilerin T.C kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi ,tüzel kişilerin ise vergi numarası, Ticaret Sicil Gazetesi, imza sirküsü ,faaliyet belgesi yeni tarihli belgeleri

d-İhaleye katılan gerçek ve tüzel kişilerin okuyup imzaladıkları İhale Şartnamesi ve Sözleşme Tasarısı

e-Vekaleten İhaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

f- Turgutlu Belediyesine borcu bulunmadığına dair belge

g- İhale Konusu işte çalıştırılmak üzere  kendine ait veya kiralanmış bir adet kamyon, bir adet ekskavatör, bir adet su tankeri.  Yıkım İşini üstelenecek isteklinin en az Y3 gurubu yıkım müteahhitliği yetki belgesine sahip olması zorunlu olup bu belgeyi ihale dosyasında sunmaları gerekmektedir.

İstenilen evraklar ve geçici teminat makbuzları ile birlikte en geç ihale saatine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edilecektir .Posta ile katılacak istekliler ihale saatine kadar ulaşmış olmak şartıyla Devlet İhale Kanununun 37 nci madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler.

7- İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde her gün Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ile Belediyemiz İnternet sayfasından görülebilir. Şartnameyi satın almak isteyenler 500,00-TL bedelle satın alabilirler.

8. Şartnameden ve işin uygulanmasından doğabilecek ihtilafların hal mercii Turgutlu Mahkemeleri ve İcra dairesidir.