Başkan Çetin Akın: “19 Mayıs, ulusumuzun yeniden doğuş günüdür”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı. Başkan Çetin Akın, "Türkiye Cumhuriyetimizi omuzlarında yükseltecek olan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetin Akın mesajında şu ifadeleri kullandı:

"19 Mayıs, ulusumuzun yeniden doğuş günüdür. Kararlılıkla başlayan ve esaret altında pek çok topluma da umut veren bir zaferle sonuçlanan bu günü hep birlikte kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk, 19 Mayıs’ı gençlere armağan ederek tüm ümidinin gençlikte olduğunu, gençlere verdiği değeri göstermiştir. Bağımsızlığını büyük bir mücadele ile kazanan bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak olanlar da geleceğimiz olan gençlerimizdir.

Bugün bizlere düşen görev ise gençlerimize, çağın gerekliliklerine uygun, akılcı, yenilikçi, özgür, çağdaş ve demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti emanet etmek olacaktır. Türkiye Cumhuriyetimizi omuzlarında yükseltecek olan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile gençlere armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun."