Başkan Çetin Akın, Başkan Ferdi Zeyrek’i Turgutlu’da Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i makamında ağırladı. Başkan Çetin Akın, “Hem Turgutlu Belediyesi olarak hem de Büyükşehir olarak sorumlulukların farkındayız. Bu sorumluluklarımız doğrultusunda da bize destek veren halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Turgutlu programı kapsamında Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde kente yapılması planlanan proje ve yatırımlar görüşüldü. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, meclis üyeleri ve belediye personeli eşlik etti.

Halkımızın kredisini boşa çıkarmayacağız”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Manisa halkı, gerçekten bir değişim arzu ediyordu. Bu değişimi de Büyükşehirde Ferdi Başkanımla, ilçelerimizde de diğer belediye başkanlarımızla gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Özgür Özel’in de ifade ettiği şekilde, halkımız bize bir kredi verdi. Bu krediyi çok doğru bir şekilde kullanmamız gerektiğine inanıyorum. Hem Turgutlu Belediyesi olarak hem de Büyükşehir olarak sorumlulukların farkındayız. Bu sorumluluklarımız doğrultusunda da bize destek veren halkımıza hizmet edeceğiz. Uzun süre belediye geçmişimizden dolayı sorunlara hakimiz. Bazı problemlerimizi geçtiğimiz 5 yılda çözebildik. Ancak o geçtiğimiz 5 yılda Büyükşehir Belediyesinin hiçbir desteğini görememiştik. Buna rağmen çok güzel işler başardık. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte, Büyükşehirin de desteğiyle Ferdi Başkanımın bilgi birikiminizle güzel hizmetler yapacağız. İnşallah halkımızın kredisini boşa çıkarmayacağız” dedi.

Turgutlu’muza yapacağımız hizmetleri seçim döneminde birlikte planladık. Bunları hayata geçirmenin vakti geldi”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Yerel seçimlerden Manisa olarak çok büyük bir başarıyla çıktık. Tabi halkımızın teveccühünü taçlandırmak gerekiyor. Bize verilen sorumlulukların farkındayız. Çetin Başkanımızın geçtiğimiz 5 yıllık sürede zaten Turgutlu’muza çok güzel hizmetleri vardı. Bu sorumluluk çerçevesinde inşallah önümüzdeki 5 yılda da Büyükşehirin katkılarıyla birlikte daha iyi hizmet etmek, birlik ve beraberliğimizi daha iyi korumak benim en büyük isteğimdir. Birlikteliğimiz, bundan sonra Büyükşehir Belediyesinin gücüyle daha da güçlenecektir. Turgutlu’muza yapacağımız hizmetleri seçim döneminde birlikte planladık. Bunları hayata geçirmenin vakti geldi. Bu çerçevede, planlı ve bütçelerimizin uygun olduğu şekilde bunları Turgutlu’ya kazandırmak da hedeflerim arasında. Turgutlu halkımızın Çetin Başkanımıza 5 yıl daha görev vermesi, geçmiş 5 yıldaki başarısını da göstermektedir. Bu 5 yılda el ele, kol kola, birlikte çok güzel hizmet edeceğimizin farkındayım. Tekrardan Çetin Başkanımı tebrik ederim” diye konuştu.

Artık birlikte güçlüyüz”

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Ayma, “Öncelikle Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Hepimize inşallah 5 yılda halkımıza en iyi hizmetleri verebilmeyi nasip etsin. Halkımız 15 yılda düzgün hizmet alamadı. Önceki dönem 4 tane belediye başkanımız deyim yerindeyse hizmet için aslan gibi çarpıştılar. Artık birlikte güçlüyüz. Halkımıza layık olmak için elimizden ne geliyorsa çalışacağız. Ben inanıyorum ki, 5 yıl çok güzel geçecek. Şimdiden hem Ferdi Başkanımızın hem Çetin Başkanımızın emeklerine sağlık” diye konuştu.