Başkan Çetin Akın, Turgutlulu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci olan Turgutlulu Mehmet Eymen Çağlayan’ı makamında ağırladı. LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Mehmet Eymen Çağlayan’ı tebrik eden Başkan Akın, genç öğrenciye eğitim hayatında başarılar diledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına adını yazdıran Turgutlulu Mehmet Eymen Çağlayan’ı makamında ağırladı. Başarılı öğrenciyi makamında ağırlayan Başkan Çetin Akın, Mehmet Eymen Çağlayan’ı tebrik ederek Turgutlulu olarak gururlandıklarını ifade etti. Turgutlu Belediyesinde gerçekleşen görüşmeye Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Personel A.Ş Genel Müdürü Orhan Eratıcı ve CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma katıldı.

Her zaman gençlerimizin yanında olacağız”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “LGS sınavından 500 tam puan alarak Türkiye birincileri içerisinde yer alan, Turgutlu’muzu gururlandıran Bilgikent Okulları öğrencisi Mehmet Eymen Çağlayan'ı belediyemizde konuk ettik. Evladımızı göstermiş olduğu önemli başarıdan dolayı kutluyor, bu başarıda katkısı olan eğitimcilerimizi ve ailemizi de tebrik ediyorum. Her zaman gençlerimizin yanında olacağız” dedi.