Gamalı Köftecisi Turgutlu Belediyespor’a Yeniden Sponsor Oldu

Turgutlu Belediyespor’a geçtiğimiz yıl da sponsor olan Gamalı Köftecisi ile yeni sezon için de sponsorluk anlaşması imzalandı.

Geçtiğimiz günlerde MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği, La Dietitica ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmalarıyla sezona hazırlanan Turgutlu Belediyespor, anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, Belediyespor As Başkanı Emrah Kanık ve Gamalı Köftecisi işletme sahibi Şevki Atman katıldı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyespor olarak geçtiğimiz yılda sponsorluk sözleşmesi imzaladığımız Gamalı işletmesinin sahibi Şevki Atman ile yeni sezon için tekrardan sponsorluk anlaşması imzaladık. Gamalı Ailesine Belediyespor'umuza uzun yıllardır verdikleri destek için teşekkür eder, sponsorluk anlaşmasının iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim” dedi.