Hemşehri Geceleri, Yörük ve Selendi Kültürleri Gecesi ile Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesinin hemşehri derneklerinin katkılarıyla organize ettiği Hemşehri Geceleri, ‘Yörük ve Selendi Kültürleri Gecesi’ ile devam edecek. ‘Yörük ve Selendi Kültürleri Gecesi’, 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi düzenlediği Hemşehri Geceleri ile dopdolu etkinliklere imza atmayı sürdürüyor. Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde hemşehri dernekleri iş birliği ile düzenlenen Hemşehri Geceleri’nin dördüncü gününe ‘Yörük ve Selendi Kültürleri Gecesi’ damga vuracak. Keyifli anların yaşanacağı gecede Neslihan Ören Yılmaz, Adem Yenilmez, Metin Gündüz, Eskişehir Sultanlar Zeybek Ekibi Kültür Derneği ile Eskişehir Yörük Efeleri sahne alacak.

Turgutlu Selendililer Derneği ile Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği iş birliği ile ücretsiz olarak gerçekleşecek ‘Yörük ve Selendi Kültürleri Gecesi’, 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da düzenlenecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzda hemşehri derneklerimizin katkılarıyla düzenlediğimiz Hemşehri Geceleri’nde kültürlerimizi, zenginliklerimizi bir arada yaşamaya devam ediyoruz. Belediyemiz ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz Yörük ve Selendi Kültürleri Gecemize tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.