İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Bayramlığı Turgutlu Belediyesinden

Turgutlu Belediyesi, Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri aracılığıyla Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yardımlaşma ve dayanışma ruhunun kentte yaşatılmasını sağlayan Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere bayram sevinci yaşatacak. Hayırseverler tarafından bağışlanan kıyafetler, Kurban Bayramı için ihtiyaç sahipleri için hazırlanıyor. Kent genelinde bulunan 3 şubesi ve 70 adet kıyafet toplama kumbarasıyla çalışmalarına devam eden ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri aracılığıyla bayramlık kıyafetler vatandaşlara ücretsiz teslim edilecek.

Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri, bayramlık kıyafetlerini temin etmek isteyen aileler için 27 Haziran Salı (Arife) günü saat 13.00’e kadar hizmet vermeye devam edecek.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin güçleneceği, dayanışma ve yardımlaşmanın artacağı bu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirmek ve bayram neşelerine ortak olmak en büyük mutluluğumuz olacaktır. Hayırseverlerimizi Dosteli Merkezlerimize kıyafet bağışında bulunarak hemşehrilerimizin bayram sevinçlerine ortak olmaya davet ediyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.