KKTC İzmir Başkonsolosu İnanıroğlu’ndan Başkan Çetin Akın'a Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu’nu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Akın, KKTC’nin Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 50. yıl dönümünü kutladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret etti. Ardından Başkan Akın, Başkonsolos İnanıroğlu ve beraberindeki heyet Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü vesilesiyle Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasında yer alan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Turgutlu Temsilciliğinde gaziler ile bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve beraberindeki heyeti belediyemizde konuk ettik. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ardından Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümü vesilesiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Turgutlu Temsilciliğinde gazilerimizle bir araya geldik. Ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybeden gazilerimizi rahmetle anıyor, yaşamını sürdüren gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.