Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Gençleri Hayallerine Kavuşturuyor

Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde açılan kurslar sayesinde gençler hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

Turgutlu’da yaşayan vatandaşların kültür, sanat ve sosyal alanlardaki kurslara katılımlarının sağlanması amacıyla açılan Atatürk Kültür Merkezinde resim alanında eğitim gören genç kursiyerler hayallerindeki Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitelere hazırlanıyor. Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde açılan kursta 41 genç kara kalem ve teknik resim eğitimi alıyor. Gençler, hedefleri doğrultusunda istedikleri Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitelerinin öğrencileri olmak için Atatürk Kültür Merkezinde yoğun çaba harcıyor.

Sanat yoluyla hayatlara dokunduklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Atatürk Kültür Merkezimiz aracılığı ile binlerce hemşehrilerimizin hayatına dokunduk. Belediyeciliğin en önemli alanı sosyal belediyecilik. Biz bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor, sanat yoluyla hayatlara dokunuyoruz. Kültür kurslarımız sayesinde gençlerimizi hayal ettikleri lise ve üniversitelere hazırlıyoruz. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirme noktasında önemli emekleri bulunan eğitmenlerimize teşekkür ediyor, genç kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.