#

Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Musalaryeniköy Mahallesinde Asfalt Hazırlığı

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde ve arazi yollarında yol yenileme, bakım ve asfalt hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz hafta 1. Kanal ve Süttozu Mevkisi ile Sarıbey Mahallesi ve Alacalı Mevkisi arasında asfalt hazırlık çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Musalaryeniköy Mahallesinde dolgu ve asfalt hazırlık çalışmalarına başladı. Karaoluk ve Kuşlar Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı. Ekipler bir yandan da kent genelinde parke tamiratlarına devam ediyor. Turgutlar Mahallesi Uzunyol Sokak ile Cumhuriyet Mahallesi Savaş ve Samanyolu Sokakta altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan yollarda parke tamiratlarını gerçekleştiren ekipler, İstasyonaltı Mahallesi Kale Sokakta parke tamiratlarını tamamladı. Ergenekon Mahallesinde yer alan Mevlana Camii’nin ise parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı.

Yavuz Sultan Selim Parkı’na çim ara ekimi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kış mevsimi öncesinde park ve yeşil alanların bakım çalışmalarını yürütüyor. Bu doğrultuda çim ara ekim çalışmalarına devam eden ekipler Yavuz Sultan Selim Parkı’nda çim ara ekimini tamamlayarak parkın kış boyunca sağlıklı ve yeşil görünümünü koruması sağlanacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Merkez ve kırsal mahallelerimizde yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Bununla birlikte sorumluluğumuzda olan parkların ve yeşil alanların kış mevsimi boyunca sağlıklı ve yeşil görünümlerini korumaları amacıyla çim ara ekimi çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden kentimiz için çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dilerim” ifadelerini kullandı.