Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Galibiyete Odaklandı

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Polat Group Didim Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele, 16 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadelesine devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, 3. maçına çıkacak. Turgutlu temsilcisinin bu haftaki rakibi Polat Group Didim Spor olacak. Ligde 2’de 2 başarısıyla yoluna devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle dönmek için hazırlıklarını tüm hızlıyla sürdürüyor.

Turgutlu Belediyespor – Polat Group Didim Spor, 16 Ekim Çarşamba günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlangıç düdüğü saat 16.00’da çalacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın Voleybol Takımımız bu hafta deplasmanda mücadelece edecek. Deplasmanda Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Bu hafta Polat Group Didim Spor ile karşı karşıya gelecek Kadın Voleybol Takımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” dedi.