Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Görev Başında

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde bulunan cadde, sokak, okul, park ile yeşil alanlarda bakım, onarım, boyama, peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kente bir yandan park ve yeşil alanlar kazandırırken bir yandan da mevcut cadde, sokak, okul, park ve yeşil alanlarda iyileştirme, tamirat ve peyzaj işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Atatürk Bulvarı’nda, Özyurt Mahalle Muhtarlığı ile İbrahimci Parkı önüne, Namık Kemal ve Niyazi Üzmez İlköğretim Okulu girişine yaya geçidi boyama çalışmasını gerçekleştirdi. Ekipler tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda bulunan ‘Atatürk ve Cumhuriyet Kalesi Heykeli’ boyama ve bakım çalışmaları tamamlandı. Şehitlik Mezarlığı’nda boyama, Hüdavendigar Parkı’nda kauçuk zemin kaplama ile Ankara Asfaltı üzerinde bulunan ağaçlarda budama işlemlerini gerçekleştirildi. Urganlı Mahallesi İbrahim Çölova Meydanı’nda bulunan süs havuzunda ise bakım, onarım çalışması tamamlanarak havuz kullanılır hale getirildi.

Ekipler çalışıyor okullar yenileniyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen plan ve program dahilinde kent merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan okullarda tadilat ve boyama çalışmalarını da sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Orhan Polat Yağcı İlkokulu, Besime Elagöz Ortaokulu, Akçapınar İsmail Türk İlkokulu, Senem Aka Anadolu Lisesi ile Niyazi Üzmez İmam Hatip Ortaokulu’nda iç cephe boyama işlemlerini tamamladı. Turgutlu Lisesi’nde ise iç cephe boyama çalışması devam ediyor. Ekipler ayrıca Halidiye Camisi’nde iç cephe boyama işlemlerini gerçekleştirdi.

Tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Turgutlu’muzun yeni, modern ve estetik alanlara sahip olması için çalışmalarına devam ediyor. Mevcut yapı ve alanlarda ise bakım, onarım ve tadilat işlemlerimiz kesintisiz devam ediyor. Ekiplerimiz ayrıca çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve temiz okullarda eğitime devam etmesi için boyama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.