Turgutlu Belediyesinden Geleneksel Aşure Hayrı

Turgutlu Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen aşure ikramında bulunacak. Aşevi ve Hayır Merkezi’nde hazırlanarak vatandaşlara ikram edilecek olan Aşure Hayrı, 19 Temmuz Cuma günü saat 11:00’de Eski Belediye Binası önünde gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem Ayı vesilesiyle aşure dağıtımı yapacak. Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’nde, hijyenik şartlarda özenle hazırlanan aşureler binlerce Turgutluluya dağıtılacak. Turgutlu Belediyesinin hazırladığı aşure kazanları Muharrem Ayı'nın manevi atmosferinde hem paylaşmayı hem kardeşliği pekiştirecek. Aşure Hayrı, 19 Temmuz Cuma günü saat 11:00’de Eski Belediye Binası önünde gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure Hayrımızı gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi 19 Temmuz Cuma günü saat 11:00’de Eski Belediye Binamız önüne davet ediyorum. Bu vesileyle Muharrem Ayı’nda tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Hakk katında kabul olmasını diliyorum” dedi.