Turgutlu Belediyespor Anlaşmalarına Bir Yenisi Daha Ekledi

Turgutlu Belediyespor, yeni sezon öncesinde anlaşma ve iş birliklerini sürdürüyor. Belediyespor bünyesinde kenti dördüncü kez Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsil edecek Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Diyetisyen Ece Kurşun ile anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmalarıyla sezona hazırlanan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Buna göre takımın yeni sezonda diyetisyeni, Turgutlu’da faaliyetlerini sürdüren Ece Kurşun olacak. Yapılan anlaşma kapsamında oyuncuların sezon boyunca kilo, yağ ve kas kütleleri diyetisyen Ece Kurşun tarafından takip edilecek. Bununla birlikte her bir oyuncuya özel olarak beslenme programları da hazırlanacak.

Sezon öncesinde hazırlıkların devam ettiğini belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyespor olarak geçtiğimiz yılda diyetisyen olarak sponsorluk sözleşmesi imzaladığımız La Dietitica markasının sahibi Ece Kurşun ile yeni sezon için tekrardan sponsorluk anlaşması imzaladık. Yeni sezonda basketbol ve voleybol oyuncularımızın boy-kilo, yağ ölçümleri ve sezon boyu takibi diyetisyenimiz Ece Kurşun tarafından yapılacaktır. Sponsorluk anlaşmasının iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim” dedi.