Turgutlu Belediyespor MOSB-MED İle Beraber Yol Yürümeye Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği arasında üçüncü kez sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı. Sponsorluk sözleşmesine göre geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi kadın basketbol takımının sağlık hizmetleri MOSB-MED tarafından karşılanacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak dördüncü kez mücadele edecek Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, sponsorluk anlaşmalarının ilkini imzaladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve teknik ekip ile birlikte MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği Genel Müdürü Hülya Yurtdaş Pirinççi arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Kadının gücünü gösteriyoruz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyespor’umuzun geçtiğimiz sezon da sağlık sponsoru olan MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği ile yeni sezon için sponsorluk anlaşmasını; Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz, Başkan Yardımcımız Evren Erbaş ve MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği Genel Müdürü Hülya Yurtdaş Pirinççi'nin katılımlarıyla imzaladık. Kadının gücünü göstermek adına çıktığımız bu yolda yanımızda olan MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği Ailesine teşekkür ederiz” dedi.

Birlikte çok güzel işlere imza atacağız”

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, “MOSB-MED Ailesine ve Hülya Hanım’a kadına ve spora verdiği destek için teşekkürlerimi sunuyorum. Üçüncü kez yaptığımız sözleşme çerçevesinde sağlık hizmetlerimiz MOSB-MED tarafından karşılanacak. Sponsorluk sözleşmesinin iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte çok güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Birlikte yol yürümeye devam”

MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Kliniği Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi, “Turgutlu Belediyespor yaptıklarıyla bölgede adından söz ettiren bir kulüp. Gerek verdikleri sosyal mesajlar gerekse kulüp yapısı itibariyle örnek bir takım. Üçüncü kez sağlık sponsoru olduğumuz için hem mutluyuz hem gururluyuz. Kadının gücünü gösterdikleri için Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın’a ve Belediyespor ailemize çok teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürümeye devam” dedi.