Turgutlu Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapılacak

Turgutlu Kent Konseyi, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek. Yeni dönem başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin belirleneceği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 25 Haziran Salı günü saat 14:00’de Eski Belediye Binasında yapılacak.

Turgutlu’da kent kimliğini, vizyonunu genişletmek ve daha birçok alanda yapılan çalışmaların hız kazanmasını sağlamak amacıyla uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına hazırlanıyor. Kent Konseyinin yerel seçimler sonrası ilk Genel Kurul Kongresi, 25 Haziran Salı günü saat 14:00’de Eski Belediye Binasında gerçekleştirilecek. Yürütme kurulu ve başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongrede, aday olmak isteyenler başvurularını 25 Haziran Salı günü oluşturulacak olan divan kuruluna teslim edebilir.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kent Konseyimizde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını 25 Haziran Salı günü gerçekleştireceğiz. Turgutlu Kent Konseyinin Belediyemize bir yol gösterici olmasını temenni ediyorum. Genel kurulumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyor, seçilecek arkadaşlarıma yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.