Turgutlu’da Anton Çehov’un “Sevgili Doktor” Oyunu İzleyiciyle Buluşacak

Turgutlu Belediyesi, Bilge Oyuncular iş birliğiyle ünlü yazar Anton Çehov’un “Sevgili Doktor” oyununu tiyatroseverlerle buluşturacak. Ekip, oyunu 11 Haziran Salı günü saat 19:00’da Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahneleyecek.

Turgutlu Belediyesi, tiyatro meraklılarını ilgiyle takip edeceği bir oyuna daha ev sahipliği yapacak. Turgutlu’da faaliyetlerini sürdüren, çocuk ve yetişkinler için atölyeler düzenleyen Bilge Oyuncular iş birliğiyle ünlü yazar Anton Çehov’un “Sevgili Doktor” oyunu sahnelenecek. Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda tiyatroseverleri ağırlayacak olan “Sevgili Doktor” oyunu 11 Haziran Salı günü saat 19:00’da başlayacak. Oyuna girişler ise ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Bilge Oyuncular ekibiyle birlikte yetişkin tiyatro izleyicilerimiz için çok güzel bir oyuna imza atacağız. Salı günü sahnelenecek ve ücretsiz olacak oyuna tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.